Find en Energihåndværker, klimaentreprenør eller BedreBolig rådgiver

Energihåndværker:

Både en energihåndværker og en Bedre Bolig rådgiver har begge fokus på energibesparelsesmuligheder i privat boliger.

En energihåndværker kan hjælpe dig med at få udført kvalitetsmæssigt gode energibesparende løsninger din bolig typisk på baggrund af et energitjek af din bolig. En energihåndværker har fokus på besparelsesmuligheder i hele bygningen og inddrager tværfaglige fagkompetencer fra sit netværk efter dine ønsker. En energihåndværker er mester eller formand i et håndværkerfirma og kan være uddannet elektriker, tømrer, vvs med en efteruddannelse i energi, salg og forretningsudvikling i Grøn Erhvervsvækst regi. Nogle energihåndværkere er også uddannede BedreBolig rådgivere, se Håndværkerlisten herunder.

BedreBolig rådgiver:

BoBedre raadgiver

Både en energihåndværker og en Bedre Bolig rådgiver har begge fokus på energibesparelsesmuligheder i privat boliger.

En BedreBolig rådgiver kan lave en samlet og helhedsorienteret BedreBolig plan for dit hus, hvor besparelsesmuligheder gennemgås efter dine ønsker og behov. En BedreBolig plan indeholder en gennemgang af husets energidata, energibesparelsesmuligheder, andre ønsker til ombygning, budget og gode råd til spare på energien. En Bedre Bolig plan er for dig, som ønsker et gennemregnet beslutningsgrundlag og en faglig kvalitet i rådgivning, løsning og dokumentation samt et budget at have med i pengeinstitut til belåning. En Bedre Bolig rådgiver kan også fungere som bygherrerådgiver i forbindelse med gennemførelse af dit renoveringsprojekt. En Bedre Bolig rådgiver har foruden at have bestået Energistyrelsens BedreBolig uddannelse også typisk en uddannelse som arkitekt, ingeniør, energikonsulent eller energihåndværker/energivejleder. Du finde alle BedreBolig rådgivere på www.bedrebolig.dk du kan også finde BedreBolig rådgivere blandt energihåndværkerne på Håndværkerlisten herunder.

Vantinge VVS ApS
3 år siden
Passiv medlem ved Grøn Erhvervsvækst
Ja
Håndværker/entreprenør
Blåkildevej 1B, 5750 Ringe
Johnny Hansen
62661310
...
32556043
Energihåndværker, VVS
Vantinge VVS ApS

Vantinge VVS er et VVS firma med visioner og ønsker om fremgang. Men en beliggenhed i Vantinge ved Ringe dækker vi et stort område på Fyn men udfører også VVS opgaver på Sjælland og i Århus.
Vi udfører alle former for VVS-, smede- og blikarbejde, og til alle typer kunder.
Med energihåndværker uddannelsen sætter jeg fokus på rådgivning og energitjek af hele boligen, og på at hjælpe alle kunder, til den bedste fremtidssikrede løsning som passer efter deres ønsker og behov.
Ring og lav en aftale med mig på tlf. 62 66 13 10. Vi ser frem til at arbejde for Jer.

Med venlig hilsen
Johnny Hansen, indehaver.