Privat

Få et energitjek
For at få overblik over, hvad der bedst kan svare sig for netop dig og din bolig, og i hvilken rækkefølge det er mest rentabelt at gå i gang; er det en god idé at få et energitjek af huset. Nogle forsyningsselskaber, og nogle af energihåndværkerne tilbyder et energitjek. Vær opmærksom på at afstemme din forventning om, hvor meget viden og hvor stor en rapport, du vil have ud af et energitjek, da der kan være forskel på omfanget af et energitjek, og om hvorvidt, der følger en rapport med. Hør håndværkeren eller forsyningsselskabet ad, inden du beslutter dig. 

Hvordan foregår et energitjek?
Et energitjek udført af en energihåndværker er en gennemgang af din bolig hvor der kigges efter potentielle energiforbedringer. Energitjekket udføres af en lokal energihåndværker eller energivejleder og tager ca. 1 time. Find en energihåndværker på Håndværkerlisten.

Boligen måles op, forbrug, isolering og varmekilder tjekkes og man får efterfølgende en prioriteret liste over rentable energiforbedringer og tilskudsmuligheder. Såfremt man ønsker det kan man samtidigt få et tilbud på opgaven og dette er naturligvis ganske gratis og uforpligtende. 

Så kan du finde inspiration til energirigtige løsninger til din bolig her på siden. Find en energihåndværker, se hvad andre har gjort i deres boliger eller find relevante links. 

Underkategorier

Andre nyttige artiker som f.eks.: Hvad er et energitjek?, Beregn din bolig, Energien i dit kvarter og meget mere.