LEBÆK A/S
6 år siden
Håndværker/entreprenør
Gelstedvej 45
Klaus Lebæk
64492505
...
34617406
Energihåndværker, Tømrer, Totalentreprenør, Snedker
LEBÆK A/S

PROFIL

Lebæk A/S er en kompetent og erfaren håndværksvirksomhed med fokus på kvalitet og fleksibilitet.

Siden 1998 har vi løst en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver, lige fra mindre servicearbejde til større tømrer- og hovedentrepriser.

Fra et være én medarbejder er vi i dag  25-30 medarbejdere med forskellige spidskompetencer inden for tømrer- og snedkerfaget.

Vi ser det som en vigtig opgave at få de unge i uddannelse og har derfor altid 3-6 dygtige lærlinge i teamet.

Virksomheden er indrettet med kontor, personalefaciliteter, lager og et stort værksted, hvor der udføres alt, lige fra de helt små specialopgaver til de større projekter.

Vi løser opgaver for både private, erhverv og offentlige institutioner, og tar gerne totalentrepriser på både store og mindre byggeprojekter. Vi har et tæt samarbejde med en stribe underleverandører, som vi ved kan løse opgaven til alles tilfredshed. Kvalitet og knowhow lægges i alle dele af opgaven. Fra de materialer vi benytter, til rådgivningen om de energirigtige løsninger. Der kan være mange penge at spare på sigt, ved at vælge de rette løsninger som efterisolering og energiruder. Vi er fx prøvemontører for VELUX innovative ovenlys vinduer – et intelligent eksempel på kvalitet og miljørigtighed, der går hånd i hånd.