Trap+
7 år siden
Håndværker/entreprenør
Mandal Allé 10, 5500 Middelfart
Jesper B Sørensen
...
2961 2277
5790001688875
Energihåndværker, VVS, Totalentreprenør, Elektriker
Trap+

Med rødder tilbage fra 1952 er Trap+ en virksomhed med lange traditioner. Men ligesom verden omkring os udvikler vi os konstant, så vi er i stand til at levere god kvalitet til tiden. Det kræver, at vi er i stand til at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere. Derfor gør vi meget for at sikre, at vores folk har et godt arbejdsmiljø.

Vi har bl.a. uddannet en sundhedsambassadør, som brænder for at skabe høj medarbejdertilfredshed og lavt sygefravær, samt tage ansvar for medarbejdernes ve og vel – fysisk som psykisk. Vi har også tilknyttet en diætist og vi tilbyder rygestopkurser til medarbejderne.

Vi tror på, at tilfredse medarbejdere er vejen til glade kunder, og at vores måde at gøre tingene på er medvirkende til, at vi efter 60 år stadig er at finde på markedet. Vores kompetencer er: El, VVS, ventilation, alarm,  tele/data og blik. Derudover kan vi tilbyde energivejledning indenfor alle kompetencer.

Med mere end 60 medarbejdere har vi eksperter inden for alle de felter vi arbejder med. Vi er rigtigt stærke på de enkelte områder, men vi tager også gerne ansvaret for hele entreprisen. Vi udfører entrepriser med projektudvikling, rådgivning og udførelse, og vi arbejder indenfor alle former for projektering af nybyggeri, udvidelser, renoveringsopgaver, erhvervsbyggerier og private boliger.

Trap+ er kendetegnet ved driftsikre løsninger, der er gennemtestede og afleveret til aftalt tid og pris og altid med høj kvalitet. Vi udarbejder selvfølgelig en udførlig dokumentation af vores arbejde, så kunden efterfølgende har fuldt overblik over sine installationer.