firmaet.as
9 år siden
Håndværker/entreprenør
Skovbogade 16 2. tv., 6000 Kolding
Ole Christensen
29337120
...
Energihåndværker, VVS
firmaet.as

firmaet.as  udfører alle opgaver inden for VVS med speciale i naturgas og varmeinstallationer, jordvarme, ejendomsservice og smedearbejde. Vi er samarbejdspartner meird 2 af de bedste gaskedel fabrikanter i verden og har et indgående kendskab til deres produktudvalg. Vi har ligeledes netop indgået et samarbejde med Danmarks største leverandør af jordvarme og vil satse meget på denne nye aktivitet.

Igennem det sidste år har vi udført nogle store energirenoveringer for Ikast/Brande Kommune på flere af deres skoler og administrative bygninger. Samtidig med dette har vi haft opgaver med energioptimering af private varmeinstallationer, vi beregner besparelsen, udfører ændringerne på installationen og til sidst laver en opfølgning på hvor meget energibesparelsen ender på.

Vores VVS Tekniker / installatør har gennemgået kurset som Energivejleder hos Teknologisk Institut, sammen med uddannelsen hos Grøn Erhvervsvækst, og derfor anser vi os som kompetente til at varetage Deres opgaver omkring energivejledning og optimering.

God service og højt kvalitetsniveau har været nøgleordene siden firmaets start, så De kan trygt overlade Deres næste opgave til os.