Fyns Varmepumpecenter ApS
7 år siden
Håndværker/entreprenør
Eskemosegyden 63, 5600 Fåborg
Bjarne Juhl Christiansen
62615069
...
11429440
Energihåndværker, VVS, BedreBolig-Rådgiver, Energivejleder (Teknologisk institut)
Fyns Varmepumpecenter ApS

Fyns Varmepumpecenter, der siden 1984 har leveret, monteret og serviceret alle typer varmepumpeanlæg - herunder jordvarme, søvarme, klima- og køleanlæg samt ventilation, er sagkyndig kølevirksomhed med ISO 9001 kvalitetssikringssystem. Fyns Varmepumpecenter forhandler bl.a. jordvarme og varmepumpeanlæg fra Vølund Varmeteknik, Danfoss og Bosch, der alle er dansk eller skandinavisk producerede anlæg fra fabrikker med 30 til 40 års erfaring indenfor udvikling af miljø- og varmeteknik.

Virksomheden er godkendt VE-installatørvirksomhed indenfor varmepumper, solvarme og solcelleanlæg, medlem af AKB, der er brancheforening for autoriserede kølevirksomheder i Danmark og af dennes miljøordning KMO og følger således en række miljømæssige aftaler om miljøhåndtering og bortskaffelse af kølemidler. 
Fyns Varmepumpecenter er desuden medlem af VPO - Varmepumpeordningen og kølebranchens KKO - kvalitetssikringsordning og har derigennem forpligtet sig til at levere produkter og service af højeste kvalitet samt til at anlæg dimensioneres og installeres korrekt og efter gældende lovgivning.

Fyns Varmepumpecenter bestræber sig på at levere de bedste og mest rentable naturvarmeløsninger til gavn for både miljøet og for sine kunder.