Jensen El ApS
9 år siden
Håndværker/entreprenør
Værkstedsvej 17, 5500 Middelfart
Jørgen Peter Jensen
70158015
...
Energihåndværker, BedreBolig-Rådgiver, Elektriker
Jensen El ApS

Virksomheden blev grundlagt i 1963 af Niels Emil Jensen med kernekompetencer inden for el-installation. Siden hen er flere afdelinger kommet til så der i dag er fem afdelinger. Niels E. Jensen har udover en el-afdeling også afdelinger for Sikring og alarm og Tele/data opgaver. herunder salg og service på telefonsystemer. Niels E. Jensen har nyligt tilkøbt en el – afd. & tele/data afd. i Sønderjylland.

Udover El-afdelingerne har Niels E. Jensen også en belysnings afdeling der er placeret sammen med El afdelingen i Middelfart en Punkt1 butik med salg af hårde hvidevarer, samt et Tvis køkken Center.

Niels E. Jensen har hovedkontor i Middelfart og vi har DØGNSERVICE for vores kunder. Vores Tele/data afdelinger i Middelfart og Sønderjylland forhandler Aastra telefonsystemer, og har mange års erfaring i installation og service på netop disse telefonsystemer. Vi tilbyder service på alle softwaregenerationer af Ascotel/Ascom telefonanlæg. Med et Aastra telefonanlæg får man med garanti et fremtidssikret produkt til en favorabel pris. Det gælder uanset om man har behov for et stort telefonanlæg eller måske kan klare sig med et mindre.

Vi er leveringsdygtige i såvel ISDN og IP-telefonanlæg, og finder altid en konkurrencedygtig løsning som er skræddersyet virksomhedens behov for telefoni.

Niels E. Jensen går ind for grøn miljø og prøver så vidt muligt altid at planlægge vores opgaver derefter. Niels E. Jensen har siden 1986 dokumenteret kvalitetsstyring i virksomheden.