CLEAN Grøn Erhvervsvækst søger unge familier til fokusgruppe om energirenovering.

Vi har brug for dit input omkring, hvilke planer du har med din bolig inden for energioptimering og allerede udført energirenovering (f.eks. efterisolering, hulmursisolering, udskiftning af døre/vinduer eller grøn energiforsyning). Hvis du har en holdning til, hvordan vi som almindelige borgere kan bidrage til at fremme den grønne omstilling gennem energioptimering i vores egne boliger, så er det lige DIG vi leder efter.

Vi vil derfor gerne invitere dig til et fokusgruppemøde ca. kl. 19.30-21.00, mandag d. 24. april 2017. Vi kommer med et konkret forslag til en pakkeløsning for energioptimering, hvor vi vil drøfte med jer, om den vil give værdi for jer, hvis I stod overfor at energioptimere i dag.

  • Er det penge, komfort, tid eller sundhed for jeres børn?
  • Hvad kan opnås af energibesparelser og komfort ved forskellige løsninger?
  • Hvor ligger barriererne?

I forbindelse med arrangementet vil vi være vært for et lækkert tapas-arrangement. Vi glæder os til at høre jeres holdninger til vores forslag i et afslappet og engageret forum, hvor I har mulighed for at få ny viden om energioptimering med hjem.

Tilmelding til Projektchef Lotte Lindgaard Andersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Senior Kommunikationskonsulent, Rikke Schak-Toustrup Jensen på (+45) 2420 9241 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.