Den 11., 12. og 13. oktober er alle boligejere, der står registreret i BBR som ejere af en bolig opvarmet med flydende brændsel (olie, gas), inviteret til infomøde. Invitationen gælder boligejere i Kolding Kommune, og på mødet bliver alternative opvarmningsløsninger, fordele og ulemper gennemgået.

11. oktober kl. 18.30-19.30: Det gamle Rådhus, Kobbelvænget 2, indgang B, Lunderskov
12. oktober kl. 17.30-18.30: Cuben, Østprøven 1, Christiansfeld
13. oktober kl. 17.30-18.30: Nytorv 11, By- og Udviklingsforvaltningen, Kolding*

* På denne dato informeres der om muligheder for fjernvarme (v. TREFOR Varme)

Du tilmelder dig til Johnny Nørremand Andersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

På infomødet vil vi fortælle om reglerne for udskiftning af oliefyr, og hvad du skal være opmærksom på ved de forskellige alternative opvarmningsmuligheder. Du kan bl.a. høre om omkostninger, fordele og ulemper, økonomi, tilskudsmuligheder, hvad en udskiftning betyder for din komfort - og alt det praktiske.

Efter programmet vil der være mulighed for at snakke med forskellige fagfolk, håndværkere og energirådgivere.

• Velkomst (v. Kolding Kommune)
• Regler for min olietank (v. Kolding Kommune)
• Husets varmeforsyning og evne til at holde varmen (v. CLEAN Grøn Erhvervsvækst)
• Hvilken varmeforsyning passer bedst til mit hus? (v. Energistyrelsen)
- varmepumper
- træpillefyr/stokerfyr
- fjernvarme

Blandt de deltagende på mødet vil der være lodtrækning om 2x2 fodboldbilletter til kamp d. 23. oktober (OB-FCK) og 2x2 håndboldbilletter til kamp d. 12. november (KIF-GOG). Desuden giver vi en kop te eller kaffe.

invitatinen gælder alle boligejere, hvor der i BBR er oplyst, at bygningen er opvarmet med flydende brændsel. Har du spørgsmål vedr. olietanke, bedes du kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rettelser til BBR vedr. olietanke og opvarmningsform skal ske på www.bygogmiljø.dk

Infomøde finder sted i samarbejde med Kolding Kommune, EWii, Tre-For Varme, CLEAN Grøn Erhvervsvækst og Energistyrelsen.