Byggecentrum, Erhvervsakademi Lillebælt og CLEAN Grøn Erhvervsvækst indbyder nu interesserede entreprenører, producenter og leverandører til fyraftens-seminarer om bæredygtigt byggeri under temaet:

Bæredygtigt Byggeri – et forretningsområde med potentiale?

Vi sætter fokus på emner som lovkrav, forretningsmodeller, planlægning, byggesystemer og installationer, udførelse og dokumentation, og vigtigheden af at kunne prioritere tiltag i dialog med kunden. Undervejs vil deltagerne blive præsenteret for eksempler på bæredygtige byggesystemer og materialer med en høj grad af industrialisering.

Seminarrækken er målrettet entreprenørvirksomheder, producenter, leverandører

Der afvikles 5 seminarer henover foråret og sommeren 2016.

01.06.2016: Seminar 1:
"Giver bæredygtighed smør på brødet? - kundekrav og forretningsmodeller i byggeriet"

29.06.2016: Seminar 2:
"Dansk byggeri i en ny tidsalder"

18.08.2016: Seminar 3:
"Konstruktioner, installationer og byggesystemer"

12.09.2016: Seminar 4:
"Teknikker og materialer til bæredygtig byggeri"

03.10.2016: Seminar 5:
"Nationale og internationale tendenser for det bæredygtige byggeri" 

 

Seminarerne fokuserer gennem indlæg, best-practice eksempler og debat, på konkrete løsninger for de udfordringer du møder, når der skal bygges bæredygtigt. Samtidig afdækkes de forretningsmæssige muligheder, som ligger i at arbejde med bæredygtigt byggeri.

Seminarerne er målrettet entreprenørvirksomheder, producenter, leverandører og andre der arbejder i, eller samarbejder med den udførende del af byggebranchen, og som ser bæredygtigt og energieffektivt byggeri som et fremtidigt marked og forretningsmæssigt udviklingsområde.