Artikler til ERHVERV

Vi arbejde løbende på at afholde lokale og regionale netværksmøder, der bringer energihåndværkere og BedreBolig rådgivere sammen i forum med ny dynamik og mulighed erfaringsudveksling. Møderne er arrangeres i samarbejde med CLEAN Grøn Erhvervsvækst partnerkommuner. Hold øje med eventkalenderen på forsiden eller skriv dig op til nyhedsbrevet.

Vækst, udvikling og et større netværk er blot nogle af de fordele håndværksmestre kan nyde godt af, når de har en efteruddannelse som energihåndværker med i værktøjskassen. Vi kalder uddannelsen for "Mester i Energi", og du kan kalde dig energihåndværker, når du er færdig med uddannelsen. 

NYT HOLD for håndværksmestre fra Kolding, Vejen og Billund

Uddannelsen starter d. 22. januar 2015 (9 eftermiddage).
De 9 eftermiddage foregår i skiftevis Kolding, Vejen og Billund

Evt. restpladser kan gives til håndværkere fra andre partnerkommuner

pdfSe brochure for uddannelsen

Tilmelding til uddannelsen hos Vibeke Outzen fra IBC på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 7224 1741

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra CLEAN Grøn Erhvervsvækst, og følg med i hvornår, der er informationsmøder om uddannelsen.

Se video om hvad andre håndværksmestre har fået ud af uddannelsen:

haandvaerker-video-1 haandvaerker-video-2

Se en online præsentation af, hvorfor du skal overveje at blive energihåndværker

hvorfor uddanne sig

Som uddannet energihåndværker kommer du på håndværkerlisten, som er private boligejeres redskab til nemt og hurtigt at få kontakt med en energihåndværker i deres lokalområde. 

Se hvem der allerede er på håndværkerlisten

Om Energihåndværker uddannelsen "Mester i Energi"
Uddannelsen er bygget op af 9 moduler, der er tilpasset din hverdag. Modulerne ligger således fra kl. 14-18, dog er der 2 moduler, hvor der er undervisning fra kl. 12-18. Der er forplejning i løbet af dagen. Ofte vil der være en energimesse i forbindelse med uddannelsen, hvor Energihåndværkerne promoveres. Når du har gennemført mindst 7 ud af 9 moduler modtager du et personligt diplom som bevis på at du har gennemført uddannelsen. 

Hvad handler uddannelsen om?
*Om at få del i et stort marked inden for energirenovering.
*Om at styrke udviklingen og skabe fornyelse i din forretning.
*Om at skabe større omsætning i din virksomhed uanset om du som håndværksmester er ejer eller ansat.
'Om at give dig viden om lokale muligheder for støtte til at udvikle din forretning
*Om at styrke dit netværk med andre energihåndværkere. 
*Om at styrke din faglige viden om energi og teknik.
*Om at give dig redskaber til at styrke din markedsføring og salgsteknik.
'Om at give dig overblik over de energirenoveringer, der betaler sig for dine kunder. 
*Om at give dig viden om finansielle fordele ved energirenovering.

Om Energihåndværker Plus

Når du er uddannet Energihåndværker kan du vælge at blive Energihåndværker Plus, hvor du får ekstra fordele for en årlig ydelse på 2.000 kr. CLEAN Grøn erhvervsvækst bruger ekstra kræfter på at promovere dem, der har tilvalgt at blive Energihåndværker Plus; det er f.eks. ved matchmaking til kunder på aftenskoler samt ved messer o. lign. Der vil være tilbud, som kun er for Energihåndværker Plus. 

Læs mere om Energihåndværker+

Kom på venteliste til kommende hold:
Nye hold oprettes løbende i projekt CLEAN Grøn erhvervsvæksts partnerkommuner
Du har mulighed for at skrive dig på venteliste og få yderligere information om pris og mulighed for godtgørelse via AMU-midler /VEU-godtgørelse ved at kontakte kursussekretær Vibeke Outzen, tlf: 72 24 17 41, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hvad siger håndværksmestrene om efteruddannelsen:
Læs interview med Anders Pedersen fra PH Byg Faaborg om hans forventninger til efteruddannelsen. Hent pdf

Soren-Jeppesen-Hans-Jorgensen-Son_web

- Vi har mødt en masse mennesker gennem det her kursus og udvidet netværket med andre faggrupper. Jeg har så sent som i sidste uge været på en erhvervsopgave med to andre her fra kurset.

Søren Jeppesen, Hans Jørgensen & Søn

Jacob-Nielsen-Ole-Nielsen-VVS_web

- Jeg var skeptisk i starten, fordi man ikke ved, hvad man får ud af sådan et kursus. Men nu, hvor jeg har afsluttet kurset, har jeg en idé om, hvor det skal føre hen for mig, og jeg er blevet klædt på til at møde kunderne. Jeg er meget positiv.

Jacob Nielsen, Ole Nielsen VVS

Jan-Reimers-Larsen-Holmstrup-El_web

- Jeg meldte mig til kurset for at vide mere om, hvad der rører sig på energisiden, og for at finde nye vinkler på at arbejde sammen med andre fag om energi. Jeg har faktisk fået to nye samarbejdspartnere 
her fra kurset.

Jan Reimers-Larsen, Holmstrup El

 

Haandvaerkerudd_1  Haandvaerkerudd_2 

 

 

 

Skal der spares på energien, kan der hentes inspiration på www.klimakassen.dk. På klimakassen kan du finde konkrete eksempler på energi- og klimaforbedringer med tilhørende økonomiberegning og tilbagebetalingstider. Eksemplerne er alle gennemførte energieffektiviseringsprojekter fra den fynske og sønderjyske industri. Det er samtidig en vidensamling omkring miljøhensyn i byggeri med en række eksempler på klimavenlige løsninger inden for nybyggeri og renovering.

www.klimakassen.dk