Kolding Kommune og BlueKolding inviterer grundejere i kommunen til første infomøde om ’Klimavand Vamdrup’, Blå Plan og hvilken betydning det har for dem.

Tid: Onsdag den 13. juni kl. 17.00-19.00.

Sted: ArenaSyd, Idrætsvej 3, 6580 Vamdrup

Tilmelding for Klimaentreprenører: Skriftligt til Charlotte Darre: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

På mødet vil du kunne høre om Blå Plan Kolding, der er Kolding Kommunes nye spildevandsplan. Kolding Kommune vil sammen med BlueKolding fortælle om de overordnede formål med kloakprojektet, som også bliver beskrevet i Blå Plan Kolding. På mødet vil der derudover være repræsen­tanter til stede fra afløbs­branchen, herunder klimaentreprenører, der har kendskab til håndtering af regn­vand på privat grund. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål efter mødet til både oplægsholdere og klimaentreprenører, om hvad man kan gøre som grundejer, etablering af LAR eller separatkloakering, samt eventuelt overblik over investeringen.

Ansøg om at håndtere regnvand på egen grund
I BlueKoldings kloaksystem løber både regnvand og spildevand i dag i ét rørsystem. Fremover skal dette system renoveres, gøres større og udbygges med nye regnvands­systemer. Det betyder for dig som grundejer, at du også skal renovere dit kloaksystem inde på din grund. En løsning kan blive, at du skal adskille regn­vand og spildevand således, at det fremover håndteres i hvert sit system, ét til regnvand og ét til spilde­vand.
En løsning kan også være, at du nedsiver dit regnvand inde på din egen grund i stedet for at lede det til BlueKoldings regnvandssystem.

Læs mere her: https://klimavand.dk/haandter-dit-regnvand/

 

Mødet vil ligeledes være startskuddet til den kommende Klimamesse i Vamdrup d. 8. september 2018 med fokus på håndtering af regnvand inde i parcelhushaver. Der vil blive udsendt særskilt invitation til denne messe, hvor klimaentreprenørerne også vil være til stede ved mødet.