Vil du gøre en god forskel for den grønne omstilling? Så kom med til et fokusgruppemøde. Der er max. 10 pladser (husk tilmelding). 

Mandag d. 24. april 2017 kl. 19.30-21 afholder vi fokusgruppemøde for unge familier. Vi har brug for dit input omkring, hvilke planer du har med din bolig inden for energioptimering og allerede udført energirenovering (f.eks. efterisolering, hulmursisolering, udskiftning af døre/vinduer eller grøn energiforsyning). Hvis du har en holdning til, hvordan vi som almindelige borgere kan bidrage til at fremme den grønne omstilling gennem energioptimering i vores egne boliger, så er det lige DIG vi leder efter.

Vi kommer med et konkret forslag til en pakkeløsning for energioptimering, hvor vi vil drøfte med jer, om den vil give værdi for jer, hvis I stod overfor at energioptimere i dag.

  • Er det penge, komfort, tid eller sundhed for jeres børn?
  • Hvad kan opnås af energibesparelser og komfort ved forskellige løsninger?
  • Hvor ligger barriererne?

I forbindelse med arrangementet vil vi være vært for et lækkert tapas-arrangement. Vi glæder os til at høre jeres holdninger til vores forslag i et afslappet og engageret forum, hvor I har mulighed for at få ny viden om energioptimering med hjem, og møde andre unge familier, som også er interesserede i grøn omstilling

Lokation: Phønix – Fremtidens Hus for Læring og Udvikling, Schacksgade 39, 5000 Odense C

Tilmelding tryk HER

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Projektchef Lotte Lindgaard Andersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CLEAN Grøn Erhvervsvækst vil udelukkende bruge de deltagenes holdninger i forbindelse med projektet, og kontaktdata vil ikke blive videresendt til 3. part.