Fra d. 5.-26. oktober er der mulighed for at se udstillingen ”Skru ned for energiforbruget og op for boligkomforten” på Broby, Faaborg og Ringe Bibliotek. Få tips og inspiration omkring dit energiforbrug og en liste over de lokale energihåndværkere, som kan løfte opgaven.

Der er meget du selv kan gøre, for at bo bedre og billigere, hvis du ved, hvor du skal starte. Det er ofte det første skridt på vejen mod bedre komfort i hjemmet gennem en energirenovering, som er det sværeste. Der melder sig en masse spørgsmål på banen: hvad er det bedste for mig og mit hus? Hvordan skal jeg finansiere det? Hvad må jeg selv, og hvad skal jeg have en fagperson til?

Brug de lokale energihåndværkere
Udstillingen kommer omkring disse spørgsmål, og viser dig i hvilken retning du kan tage det første skridt, så du føler dig ordentligt informeret. Du kan tage en brochure med hjem, som går de mest almindelige emner inden for energirenovering igennem. Samtidig får du en liste over de håndværkere i Faaborg-Midtfyn, som er særligt efteruddannet til at se helheden i dit hus, og de muligheder det rummer for en mere energi- og miljøvenlig vej – og hvordan de tiltag kan højne din komfort inden døre. Hvis huset er indrettet på en energieffektiv måde, bliver hele huset sundere. Det giver bedre indeklima, som igen kan påvirke dit helbred i positiv retning.