Vækst, forretningsudvikling, kundematching, synlighed og et større netværk er blot nogle af de fordele håndværksmestre kan nyde godt af, når de har en efteruddannelse som energihåndværker med i værktøjskassen. Vi kalder uddannelsen for "Mester i Energi", og du kan markedsføre dig som energihåndværker, når du er færdig med uddannelsen.

Vi starter jævnligt nye hold op i Odense, Kolding, Vejen, Middelfart, Nordfyn, Assens, Faaborg-Midtfyn eller Billund kommuner. Om vi starter nye hold op afhænger til dels af efterspørgslen, derfor - hvis du synes efteruddannelsen lyder interessant, kan du uforpligtende tilmelde dig ventelisten hos Vibeke Outzen fra IBC Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Uddannelsen er opbygget af eftermiddagsmoduler, så du stadig kan passe arbejdet. Der er desuden mulighed for tilskud i form af VEU-godtgørelse. 

Desuden kan du tilmelde dig nyhedsbrevet fra CLEAN Grøn Erhvervsvækst, og følge med i hvornår, der er informationsmøder om uddannelsen.

Læs mere om hvad efteruddannelsen indeholder - pdfse generel brochure

Se hvad andre håndværksmestre siger om efteruddannelsen